Potato Class

28 augustus 2024

Hallo ,


Wist je dat er niet alleen voorgekookte kroketten bestaan? Er zijn ook kroketten met paneermeel !


Maar kent u het verschil tussen deze twee producten? 🤔


Het is heel eenvoudig...


De voorgekookte kroketten zijn gemaakt van puree waar wij een mix aan toevoegen, daarna gaan ze de friteuse in om voor te koken.


Kroketten met paneermeel worden ook gemaakt van aardappelpuree, maar dan bedekt met paneermeel dat gluten ( allergeen) bevat. Ze worden niet voorgekookt tijdens ons productieproces, maar de knapperigheid van het broodkruim zal u verrassen bij het thuis bakken.


Dus, van welke van de twee geniet jij het liefst? 😁

2 weken geleden
25 augustus 2024

🥔 Uitleg droge stof en gewicht onder water! 🌟


Elke partij aardappelen wordt met een zetmeelmeter getest op dichtheid en drogestofgehalte. Gemiddeld hebben onze aardappelen 21% droge stof, maar ons doel is 29-30% om te zorgen voor knapperige, minder vette friet.


📉 Wij passen daarom het watergehalte aan om deze superieure kwaliteit te bereiken. Elke bak waar u van geniet is het resultaat van strikte normen en constante innovatie!


🎥 Bekijk hieronder ons filmpje om te zien hoe wij de droge stof van onze aardappelen meten!

3 weken geleden